betclic

betclic opinie
  • Bonus:  Zakład bez ryzyka do 55 zł
  • Min. depozyt:  15 zł
  • Min. stawka:  2 zł
  • Live streaming:  brak
  • Zakłady live:  tak
  • Formy płatności:  karta kredytowa, MoneyBookers, Neteller, przelew bankowy, Przelewy24
  • Polska wersja językowa:  tak
  • Waluta PLN:  tak
Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:

Kusić nowych użytkowników betclic może bardzo interesujący bonus powitalny. Nowy użytkownik może tutaj zawrzeć zakład bez ryzyka na maksymalną kwotę 55 PLN. Kusić może też stosunkowo niska kwota minimalne wypłaty - to tylko 30 PLN. Najniższy depozyt stanowi połowę tej sumy, a więc grę można rozpocząć już mając 15 PLN. Minimalna stawka na zakład to 2 PLN. Dodatkową atrakcją są częste transmisje video, które jednak są dostępne tylko dla tych, którzy dokonali już pierwszego depozytu.

opinie o betclic

Yoyo82
on Jan, 27 2011

Wpłaciłem do Betclic 55 zł, obstawiłem i przegrałem. Ponieważ skorzystałem z zakładu bez ryzyka bez problemu zwrócili mi kasę. Od razu postanowiłem ją wypłacić i tu pojawił się problem. Moja wypłata została anulowana z powodu braku załączenia skanu paszportu lub dowodu osobistego w dziale "Moje konto" / "Moje dokumenty". Ok. wgrałem skan paszportu jednak nie mogłem ponownie zlecić wypłaty ponieważ na koncie w Betclic mam 0,0 zł. Napisałem w tej sprawie do supportu Betclic i otrzymałem następującą odpowiedź: "Dziękujemy za przesłanie dokumentu, jednak, aby weryfikacja konta przebiegła w pełni, proszę przesłać skan rachunku wystawionego na Ciebie w celu potwierdzenia adresu. Może to być rachunek za prąd, gaz, telefon itp.." Tak się akurat składa, że rachunki za prąd, gaz itd. płaci moja żona, a telefon mam służbowy. Zapytałem więc support Betclic co w takim przypadku. Otrzymałem maila o następującej treści: "Uprzejmie informujemy, iż jeśli adres podany w formularzu rejestracyjnym zgadza się z tym umieszczonym na dowodzie osobistym, to do weryfikacji wystarczy tylko kopia dowodu. Jeśli adres zamieszkania jest inny, musimy otrzymać jego potwierdzenie. Może być to jakikolwiek rachunek wydany na Twoje nazwisko a nawet zrzut z ekranu z konta bankowego, jeśli masz do niego dostęp przez Internet a adres widnieje na stronie z danymi osobowymi. Dokument musi zostać załączony w dziale „Moje konto - Moje dokumenty” lub przesłany na adres: verification.pl@betclick.com"." Ostatecznie przesłałem zrzut z ekranu z konta bankowego i pieniądze zostały mi wypłacone. Ogólnie bukmachera oceniam pozytywnie. Support odpisywał w miarę szybko. Zaskoczyła mnie jedynie skomplikowana procedura wypłaty środków. To mnie trochę na początku zraziło ale po kilku tygodniach wpłaciłem ponownie trochę grosza, którym obracam do dzisiaj. Oprócz BetClic nie grałem jeszcze u żadnego innego bukmachera. Czy gdzie indziej proces weryfikacji tożsamości gracza wygląda podobnie?

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
Razmus
on May, 10 2011

Moim zdaniem Betclic poczynił ogromne postępy. Dwa lata temu można był mieć sporo zastrzeżeń ale teraz jest to jeden z najlepszych bukmacherów na polskim rynku. Polecam.

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
NORBERT
on Dec, 15 2011

Betclick to syf zwłaszcza z wypłatami robią przeciaganie czasu byle nie wypłacić kasy na tle innych buków to wręcz dyskwalfikacja dla wiarygodności,support też marny bo po 19.00 to nic juz nie mozna u nich załatwić,zdecydowanie ich nie polecam

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
Zermat
on Mar, 17 2012

Betclick - no więc tak. Skorzystałem z promocji 55zł - 0 problemu. Support - ok. Live - ok. Jest jeden piękny szkopuł - mianowicie przez 5 dni, na około 30 zakładów przegrałem może 5, jeden dość wysoko obstawiony, lecz tego samego dnia dynamicznie odrobiony (głupota, ale udało się). Dzisiaj tj. 17.03.2012 obstawiłem live w ~61 minucie mecz FC Tokyo - Nagoya Grampus, gdzie Nagoya wygrywała 0:1 - obstawieniem było "Brak bramek" do końca regulaminowego czasu. Kwot nie będę podawał - to nieistotne, było to 1/3 kwoty X (gdzie X to cały depozyt na moim koncie). Niestety padły do końca meczu jeszcze 4 bramki i ewidentnie przegrałem zakład. Widząc, że już w 81 minucie było natłuczone 3:1 dla Tokyo, obstawiłem iż Tokyo wygra. Obstawienie było za 2/3 X. Jakież moje zdziwienie było gdy po: -1 pierwszy zakład został odnotowany w zakładce zakładów jako przegrany lecz obstawiony za kwotę 2/3 a nie 1/3. -2 drugi zakład także został odnotowany w zakładce jako przegrany (A TOKYO wygrało 3:2!) i mało tego - przegrany jako obstawienie po kwocie 1/3 (a obstawiałem vabank 2/3). Po prostu przez pierwsze bite 5 minut siedziałem wryty i myślałem, że to ja jestem debilem i wszystko pomieszałem, jednak doskonale jestem pewien, iż po prostu tak nie było. Pisałem do supportu - krótka konwersacja do niczego nie prowadziła - odbijanie piłeczki, dowody z zakładki, "palenie jana". To jest PO PROSTU KPINA - dobrze, że te pieniądze nie stanowiły dla mnie o kwestii być, albo nie być, że traktowałem to z przymrużeniem oka, gdzie wpłacę sobie 10% dniówki i zagram. Jaki wniosek? NIE RADZĘ BRAĆ TEGO BUKMACHERA NA POWAŻNIE, JEŻELI KTOŚ GRA I MA JAKIEŚ POJĘCIE (ZA DUŻO WYGRYWA [szczęście, że wcześnie wypłaciłem całą resztę - tu problemów niema] TO POWINIEN GRUNTOWNIE SOBIE PRZEMYŚLEĆ CO CHCE ZROBIĆ JEŻELI CHCE GRAĆ NA BETCLIC). Nie jestem konkurencją, nie siedzę w branży - jeżeli ktoś chce weryfikacji mojej osoby - możecie pisać, będę przez jakiś czas tu zaglądał.

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
Arkadiusz
on Apr, 08 2012

Betclic to moim zdaniem oszuśći!.Czemu jest tak,że do nich kase można wysłać w moment i nie potrzebują żadnego dowodu,paszportu itp?? A gdy przychodzi do wypłacania jest szereg procedur i ciagle czegoś się czepiają i ta kasa nie jest przesyłana automatycznie i zanim ze wszystkim dojdzie sie do ładu minie pare dni i tak zakręca człowieka,zeby tych pieniędzy nie dostal.Radze uważac z zakładaniem konta tutaj,bo można nie źle sie przejechać...

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
piotr
on Apr, 22 2012

bet365 mnie oszukał.gram na wielu portalach,ale coś takiego mnie nigdzie nie spotkało.otóż dostałem przed świętami i-meil z wiadomością o promocji.50%bonusu za wpłatę między 6 a 9 kwietnia.przeczytałem regulamin i wpłaciłem.bonusu nie otrzymałem,najpierw poinformowano mnie,że promocja dotyczyła tylko 6 i 9,a potem wymyślali już takie historie,że szkoda pisać.wmawiano mi nawet że czytać nie potrafię.na koniec dostałem taką informację -Wiadomość jaką Pan otrzymał jest tylko wiadomością infromacyjną. Wymagnym było zapoznmanie się z regulaminem, który jest jasno opisany. nie polecam tego portalu,zanim wpłacicie upewnijcie się,że nie zostaniecie oszukani.pozdrawiam pokorny72

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
Brochure Designing
on Aug, 21 2012

Great service...ya little bit scrappy in payments still a nice one to opt for..!!!

Ocena ogólna:
Oferta kursowa:
Wygląd strony:
Oferta bonusowa:
Wpłaty / Wypłaty:
Support:
Powered By: Free Review Script
Provided By: Logo Design | Web Design